Langtidsplanlegging og gjennomføring av kurs

Ansvaret for langtidsplanlegging av anbefalte kurs er fordelt mellom de fire regionale utdanningssentrene. Fordelingen er gjort etter spesialitet og basert på Den norske legeforening sin praksis til nå:

Helse Sør-Øst: Akutt- og mottaksmedisin, barne- og ungdomspsykiatri, blodsykdommer, endokrinologi, fordøyelsessykdommer, geriatri, hjertesykdommer, indremedisin (del 2 og 3), infeksjonssykdommer, lungesykdommer, nyresykdommer, medisinsk genetikk, nukleærmedisin, rus- og avhengighetsmedisin.

Helse Vest: Barnekirurgi, bryst- og endokrinkirurgi, gastroenterologisk kirurgi, karkirurgi, kirurgi (del 2), maxillofacial kirurgi, nevrokirurgi, ortopedisk kirurgi, plastikk-kirurgi, thoraxkirurgi, urologi.

Helse Nord: Anestesiologi, hud- og veneriske sykdommer, klinisk nevrofysiologi, nevrologi, patologi, radiologi, revmatologi, onkologi.

Helse Midt: Barnesykdommer, fysikalsk medisin og rehabilitering, immunologi og transfusjonsmedisin, fødselshjelp- og kvinnesykdommer, medisinsk biokjemi, klinisk farmakologi, medisinsk mikrobiologi, psykiatri, øre-nese-halssykdommer, øyesykdommer.

Kursene vil fortsatt være nasjonale – og fortsatt gjennomføres i ulike regioner.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *