Info om overgang for LIS1 fra HF til kommunene

Helsedirektoratet har lagt ut følgende informasjon på sin nettside om overgangen for LIS1 fra HF til kommunehelsetjenesten:

Informasjon til LIS ved oppstart i kommunehelsetjenesten i del1: Informasjon til LIS ved oppstart i kommunehelsetjenesten i del1

Informasjon til helseforetak med leger i spesialisering i del 1 ved overgang til kommunehelsetjenesten: 18-18152-1 Informasjon til helseforetak med leger i spesialisering i del 1 ved overgang til 21977305_3_0

Hvordan bruke kompetanseportalen i kommunene. Se denne lenken under avsnittet  «Kommunenes ansvar i spesialistutdanningen»: https://helsedirektoratet.no/autorisasjon-utdanning-og-godkjenning/spesialistutdanning-og-spesialistgodkjenning/lege/ny-spesialistutdanning/spesialistutdanning-for-leger-informasjon-til-fylkesmenn-og-kommuner#kommunenes-ansvar-i-spesialistutdanningen

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *