Prosedyrelister er koplet til læringsmål

I ny modell skal leger gjennomføre prosedyrelister. I tillegg skal det vurderes om de har oppnådd kompetansen (læringsmålet).

Se eksempler på koplinger mellom læringsmål og prosedyrelister i ulike spesialiteter:

Eksempler på koplinger mellom læringsmål og prosedyrelister

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Prosedyrelister er koplet til læringsmål

 1. Signe Lohmann-Lafrenz sier:

  Hei!
  Takk for eksempler.
  Jeg vil høre om man forestiller seg at det skal være en veileder/supervisør som skal dokumentere hver eneste prosedyre som utføres? Bekymrer meg veldig når antallet prosedyrer overstiger f.eks. 50. Skal det da bli en epost for hver av f.eks 400 prosedyrer som utføres, som skal kvitteres av en veileder/supervisør? Håper at man fortsatt tenker noe tillitt inn i dette. Ellers vil det bli et massivt byråkrati, som vil ta tid og fokus for den egentlige jobbing med utdanning og pasient behandling.
  Mvh Signe Lohmann-Lafrenz, prosjektleder LIS2/3, St.Olav.

 2. Elisabeth Arntzen sier:

  Hei og takk for kommentaren.
  Det er som du skriver tenkt tillit inn i dette. Leder eller for eksempel veileder (dersom veileder har fått delegert oppgaven med å godkjenne læringsmålet prosedyren gjelder for) og LIS kan bli enige om prosessen. For eksempel at LIS gjør egengodkjenning på enkeltvise repetisjoner inntil et visst antall og veileder godkjenner hver tiende – tjuende osv repetisjon.
  Håper dette besvarer spørsmålet ditt.

  Mvh Elisabeth Arntzen

 3. Signe Lohmann-Lafrenz sier:

  Takk for ditt svar:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *