Misforståelse om prosedyrelister

For å unngå enhver tvil:

Anbefalte prosedyrelister skal gjennomføres i ny utdanning!

Spesialitetskomiteene har utarbeidet prosedyrelister for 37 spesialiteter. Dette utgjør totalt 970 prosedyrer som skal repeteres fra to til flere tusen ganger. Helsedirektoratet har anbefalt prosedyrelistene.

Helseregionene, ved de fire administrerende direktørene, besluttet allerede i 2017 at «anbefalt antall gjennomførte læringsaktiviteter (prosedyrelister) og dagens obligatoriske kurs skal ligge til grunn for helseforetakenes arbeid med ny utdanning. Legene skal dermed ikke bare gjennomføre prosedyrelisten, – det skal også vurderes om de har oppnådd kompetansen.»

https://www.helse-sorost.no/nyheter/prosedyrelistene-og-de-obligatoriske-kursene-er-ivaretatt

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *