Kurs og prosedyrelister er ivaretatt

Dagens obligatoriske kurs og prosedyrelister vil bli ivaretatt i ny modell i LIS-utdanningen.

Dagens obligatoriske kurs vil bli videreført i ny modell for LIS-utdanning fra 1. mars 2019 (jfr referat styringsgruppen 27.10.17). Arbeidet med å planlegge kursene er godt i gang, og det er et sterkt ønske om videre bistand fra dagens kursledere og undervisere. De vil bli kontaktet.

Helsedirektoratets anbefalinger om et minimum antall repetisjoner av læringsaktiviteter (prosedyrelister) skal gjennomføres landsomfattende i en overgangsperiode i ny modell. Disse tverregionale kravene til læringsaktiviteter kan fravikes i spesielle tilfeller der annen aktivitet (ferdighetstrening) kan erstatte noen av repetisjonene (jfr styringsgruppen referat 18.12.17).

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *