Læringsmålene for del 2 og 3 er klare

Endelige læringsmål for del 2 og 3 for alle spesialiteter er sendt fra Helsedirektoratet til Lovdata for publisering. I påvente av Lovdatas publisering, som kan ta en uke, har Helsedirektoratet lagt samledokumentet ut på nettsiden:

Læringsmål del 2 og 3

OBS: Minner om at alle helseforetak/sykehus i landet vil få en utfylt mal tilsendt fra de regionale utdanningssentrene innen 9. mars 2018. Malen vil inneholde de endelige læringsmålene, utdypende tekst til læringsmålene og Helsedirektoratets anbefalte læringsaktiviteter og vurderingsformer.

Se  Hva skjer når læringsmålene for del 2 og 3 kommer v 1.0 (22.02.18).

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *