Hva som skjer når læringsmålene del 2 og 3 kommer

Helsedirektoratet har opplyst at læringsmålene med anbefalte læringsaktiviteter for del 2 og 3 kommer i løpet av uke 9 (innen 2.mars).

LIS-prosjektet har laget to maler som kan brukes likt i hele landet i oppfølgingen lokalt i helseforetakene/sykehusene for alle spesialitetene. Disse sendes ut fra de regionale utdanningssentrene til helseforetakene/sykehusene så snart all tekst fra Helsedirektoratet er lagt inn.

Den første malen kan brukes i  arbeidet med å bestemme læringsaktiviteter, vurderingsform, læringsarena osv for hvert læringsmål innen hver spesialitet. Se malen med forklaringer og tidsplan her: Hva skjer når læringsmålene for del 2 og 3 kommer v 1.0 (22.02.18).

LIS-prosjektet har også laget en mal som gir oversikt over hvilke læringsmål som må oppnås i annen virksomhet i hele landet. Se malen med forklaringer: Hvordan få oversikt over hvilke læringsmål LIS må ha i annen virksomhet.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *