Minimums antall repetisjoner (prosedyrelister)

I ny modell for LIS-utdanning er det oppnåelse av kompetansenivået i læringsmålet som er avgjørende, og ikke kun antall repetisjoner. Fagmiljøene har anbefalt et minimums antall repetisjoner (prosedyrelister) for å bli god nok.

Styringsgruppemøtet konkluderte 18.desember 2017:

  • Styringsgruppen legger til grunn at Helsedirektoratets anbefalinger om et minimum antall repetisjoner av læringsaktiviteter for å kunne oppnå et bestemt læringsmål, skal gjennomføres landsomfattende i en overgangsperiode for LIS i ny modell.
  • Denne unntaksbestemmelsen med tverregionale krav til læringsaktiviteter kan fravikes i spesielle tilfeller der annen aktivitet (ferdighetstrening) kan erstatte noen av repetisjonene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *